Proiectul Butonul Roşu

Butonul Rosu
Butonul Rosu

Butonul Rosu

 

Sistemul Butonul Roşu este dezvoltat în cadrul proiectului „Butonul Roşu – Servicii integrate de îngrijiri sociomedicale la domiciliu monitorizate prin sistemul de teleasistență”, care îşi propune implementarea unui sistem unic, inovativ de teleasistenţă destinat persoanelor vârstnice din România şi testarea acestuia la nivel regional în București, Buzău, Constanţa şi Giurgiu.

Proiectul propune o abordare inovativă a îngrijirilor la domiciliu adresate vârstnicilor, atât prin noutatea serviciului de teleasistență cât şi prin furnizarea unui complex de servicii adaptate nevoilor beneficiarilor.

Astfel, adiţional serviciului de teleasistenţă de urgenţă Butonul Roşu, în cadrul proiectului vor fi furnizate următoarele servicii:

Broşura„Butonul Roşu – un sistem unic de teleasistenţă destinat persoanelor vârstnice din România” realizată în cadrul proiectului poate fi descărcată de AICI.

Bugetul total al proiectului este: 284.285,00 CHF

Calendarul Activităţilor derulate în cadrul proiectului poate fi consultat AICI.

Proiectul „Butonul Roşu – Servicii integrate de îngrijiri sociomedicale la domiciliu monitorizate prin sistemul de teleasistenţă” este co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă. Bugetul total al proiectului este de 284.285,00 CHF, dintre care co-finanţarea din partea Elveţiei este de 249.326,00 CHF, iar co-finanţarea Fundaţiei Crucea Alb-Galbenă România este de 16.900,00 CHF.

Pentru mai multe detalii privind Programul de Cooperare Elveţiano-Român, vă invităm să vizitaţi www.swiss-contribution.ro şi www.swiss-contribution.admin.ch/romania.

Acest website nu reflectă în mod necesar poziţia guvernului Elveţian. Responsabilitatea pentru conţinutul său este asumată de Fundaţia Crucea Alb-Galbenă Buzău România.

Adresa noastră este

Buzău, bd. Stadionului, nr. 7 (în incinta Spitalului Judeţean de Urgență Buzău)
place45.149504, 26.800879

Numerele noastre de telefon

0238 721 830 (direct)
0784 286 268 (Telekom)
de LUNI până VINERI între orele 8:00 - 16:00 vi se preia solicitarea.
În maximum 72 ore un profesionist al Fundaţiei se va deplasa la domiciliul dumneavoastră.

Dacă ne apreciați activitatea, puteți dona aici:

Donați

Asigurăm prin îngrijirea la domiciliu

PREVENIREA spitalizării şi a respitalizării;

EVITAREA spitalizării prelungite şi a instituţionalizării;

ECONOMIE de fonduri;

GARANTĂM calitatea îngrijirii la domiciliu şi creşterea calităţii vieţii pentru toate persoanele care au nevoie de noi, fără discriminare;

RESPECTĂM intimitatea, demnitatea şi confidenţialitatea beneficiarului.


IMPORTANT !
Nu funcţionăm ca serviciu de urgenţă!

NU permiteţi intrarea în locuinţa dumneavoastră a persoanelor care nu vă prezintă legitimaţia eliberată de Fundaţia CRUCEA ALB-GALBENĂ BUZĂU